Za uporabo aplikacije mora biti uporaba knjižnice Javascript omogočena. V nasprotnem primeru aplikacija ne bo delovala pravilno.
Razpisi - Prijava
Pozdravljeni!

Prijava v aplikacijo

Za uporabo aplikacije morate biti registrirani. Če še niste, to lahko storite tu.
Za nemoteno delovanje spletne aplikacije poskrbite, da vedno uporabljate najnovejšo različico brskalnika. Trenutno podpiramo le najnovejše verzije brskalnikov Google Chrome in Mozilla Firefox. Uporaba drugih brskalnikov lahko povzroči težave. Kliknite tukaj, da preverite podprte brskalnike ali poiščete nadgradnje.

V kolikor se pojavijo morebitne napake ali težave, vas prosimo da nam jih javite na info@erazpisi.si.

HITRO in ENOSTAVNO.

Prijavite se z registrirano davčno številko in geslom, ki ste ga navedli ob registraciji. Če ste skrbnik oz. odgovorna oseba sekcije društva, vendar niste oseba ki je registrirala društvo se v aplikacijo prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli po epošti. Predlagamo, da prejeto geslo spremenite.

Kako poteka elektronski postopek prijave na razpis?

Po prijavi v sistem izberete željeni razpis in izpolnite prijavni obrazec, obvezne obrazce ter po potrebi še neobvezne. Ko končate z izpolnjevanjem dokončno oddate vlogo. Aplikacija vam bo pripravila dokument, ki ga natisnete in priporočeno pošljete po pošti. S tem ste dokončno prijavljeni na razpis.